A Hollóházi porcelánok teljes termékpalettája egy helyen folyamatos akciókkal

Hollóházi Manufaktúra Kft. Tel: 06-30/730-0927, 06-30/183-6055, A Hollóházi Porcelángyár Kft. szerződött partnere

Termékkategóriák:

HOLLÓHÁZI PORCELÁN TERMÉKEK:

Karácsonyi hangulat

Karácsonyi csomagjaink

Szász Endre kollekció

ÚJ termékeink

Étkészlet

12 személyes étkészlet

Étkészlet elemek

Tányérgarnitúra

Mikrozható, rendszeres használatra szánt porcelán

Magnólia( vendéglátóipar részére)

Mokka készlet

Teás készlet

Cappucino készlet

Tete készletek

Tea, Mokka,Cappucucino készlet elemek

Süteményes készlet

Szendvicskészlet

Gulyás készlet

Levescsésze, alj

Csemegés készlet

Kompótos készlet

Salátás készlet

Kináló

Pannónia szett

Pálinkás szett

Bonbonier

Váza

Kaspók

Söröskorsó

Gyertyatartó

Falióra

Asztali, álló óra

Csengők

Bögre

Falitál

Jurcsák kollekció

Faragó Miklós kollekció

Vészabó Noémi kollekció

Figura

Lámpa

Hamutál

Hagyományos díszmű

Hollóházi ékszer

MÁS PORCELÁNGYÁRAK TERMÉKEI:

ZEMA ékszer

Zsolnay

Herendi

Egyéb porcelán különlegességek

Megosztás

Facebook akciók:

Gyakori kérdések

Névre szóló porcelán ajándékot is készítenek?

A Hollóházi porcelán termékek egy részére az Ön által kért szövegezést (pl.: "Boldog Névnapot!" stb.), vagy képet (címer, fotó) fel tudjuk tüntetni. (Kérjük vegye figyelembe hogy a gyártás több hetet vesz igénybe, így időbe jelezze vásárlási szándékát!)
Borgun - Online bankkártyás fizetés

Hírek a porcelánnal kapcsolatban

Jubileum: 240 éves a Hollóházi Porcelángyár

2017.09.26. Jubileum: 240 éves a Hollóházi Porcelángyár

Kétnapos ünnepséget tartottak Hollóházán a „kerámia az élő hagyomány" jegyében. A nagy múltú porcelángyár dolgozói a település polgáraival együtt emlékeztek arra, hogy Hollóházán 240 évvel ezelőtt indult el az ipari termelés. Az esemény jelentőségét az is adja, hogy Magyarországon ez az egyetlen olyan ipari vállalat, ami közel két és fél évszázadon keresztül, megszakítás nélkül, ma is működik!

tovább

Ming-dinasztia hagyományos porcelán dekorja meglepő tárgyakon

2017.07.05. Ming-dinasztia hagyományos porcelán dekorja meglepő tárgyakon

Lei Xue kínai szobrász, festő, fotós, és videó művész gyakran alkalmazza a feszültségethagyomány és a modernitás között.
Aluminium dobozt utánzó porcelánok kék mintákkal és motívumokkal.

tovább

Ismét trendi a hollóházi porcelán

2017.04.19. Ismét trendi a hollóházi porcelán

Amikor anyáink féltve őrzött Hollóházi porcelánkészlete a családi asztalra került, mindannyian éreztük, hogy ez nem hétköznapi esemény – még akkor is, ha csak egy szokásos vasárnapi ebédről volt szó. Napjainkban ismét trendivé kezd válni, hogy szép és díszes készletekkel terítsünk asztalt még akár a hétköznapokon is, mert ezzel is szebbé, kulturáltabbá és kellemesebbé varázsolhatjuk az életünket.

tovább

Hosszú idő után új étkészlettel jelentkezik Hollóházi porcelánmanufaktúra

2017.04.18. Hosszú idő után új étkészlettel jelentkezik Hollóházi porcelánmanufaktúra

Évtizedes csendet követően nemrégiben egy teljesen új mintájú és formavilágú étkészlet születését jelentette be a nagy hírű Hollóházi Porcelánmanufaktúra. A gyártó a jövőben több új minta bevezetését is tervezi, és a régi hagyományokat felélesztve ismét fiatal művészekkel és neves mesterekkel tervezteti meg kis-szériás prémiumminőségű termékeit, melyek kedvező áron lesznek megvásárolhatók.

tovább

Hogyan készül a Hollóházi Porcelán?

2016.09.19. Hogyan készül a Hollóházi Porcelán?

Kezdetben üveghuta működött Hollóházán, hisz adott volt a huta fűtéséhez szükséges rengeteg fa, illetve a kvarchomok is, ami meg az üveggyártáshoz kellett. Aztán átálltak kőedények, majd később porcelán gyártására, ebből lett az igazi sikertörténet. Az alábbi epizódban megnézhetitek hogyan lesz három agyagásvány zúzalékából szép, fehéren csillogó váza, vagy épp tányér, azaz hogyan készül a Hollóházi porcelán.

tovább

Hogyan lehet aranyszállal összevarrni a törött porcelánt?

2016.05.08. Hogyan lehet aranyszállal összevarrni a törött porcelánt?

Ismerje meg az ősi javító technológia egyik változatát, melyben törött vázát javít a hímzőművész (Charlotte Bailey), méghozzá aranyszállal. Az eredeti japán módszerrel arany, ezüst vagy platina anyaggal ragasztják össze a törött darabokat, de Charlotte minden darabkát szövettel von be, amit arany szállal varr össze. igaz aváza már nem lesz működőképes, de az eredeti formáját visszanyerheti.

tovább

Hangyák a porcelánon

2016.04.13. Hangyák a porcelánon

Evelyn Bracklow meglepő dologgal állt elő. Saját bevallása szerint ez is a célja, művészetével, hatást szeretne kiváltani az emberekből.
Van aki undorodik, mások érdekesnek és egyedinek találják, egyesek meglepődnek - mindenesetre tény, hogy kizökkentenek egy pillanatra a mindennapos használati tárgyakra festett élethű hangyái.
És Ön mit szül ehhez?

tovább

Hollóházi élménytúra

2016.02.06. Hollóházi élménytúra

Egy különleges élménnyel szeretnénk gazdagítani a Hollóházi Porcelán rajongóit. Töltsön el egy pár napot és fedezze fel Hollóházát és környékét, és vegyen részt porcelángyár látogató körútján.
Webáruházunk vásárlói akár ingyen is igénybe vehetik e szolgáltatást!

tovább

Céges ajándékozás stílusosan

2015.11.22. Céges ajándékozás stílusosan

Hogyan kerülhetjük el a kínos helyzeteket, kudarcokat az év végi céges ajándékozás során? Joggal merülhet fel ez a kérdés, hiszen ilyenkor eleve nehéz döntési helyzetben van az ember: kinek, mit, milyen értékben illik ajándékozni, hogyan tudok nagy biztonsággal örömöt okozni. A kérdéssel kapcsolatban Princz Józsefnek, a hollohaziporcelan.hu tulajdonosának a következő érvei vannak:

tovább

A pálinka

2015.09.09. A pálinka

A pálinka hagyományos magyar gyümölcspárlat, melyet kizárólag erjesztett gyümölcscefre, gyümölcsmust vagy gyümölcsvelő lepárlásával készítenek. A pálinka uniós eredetvédettséget élveznek: a „pálinka” elnevezést csak Magyarország és négy osztrák tartomány használhatja.
A pálinka leggyakoribb alapanyaga a szilva, a körte, az alma, a kajszibarack, a cseresznye, a szőlőtörköly és az eper, de bármilyen Magyarországon termett gyümölcsből készülhet.

tovább