A teljes termékpaletta egy helyen folyamatos akciókkal

Hollóházi Manufaktúra Kft. Tel: 06-30/730-0927, 06-30/183-6055, A Hollóházi Porcelángyár Kft. szerződött partnere

Termékkategóriák:

HOLLÓHÁZI PORCELÁN TERMÉKEK:

Étkészlet

12 személyes étkészlet

Étkészlet elemek

Tányérgarnitúra

Mokka készlet

Teás készlet

Szendvicskészlet

Süteményes készlet

Cappucino készlet

Tete készletek

Tea, Mokka,Cappucucino készlet elemek

Gulyás készlet

Mikrozható, rendszeres használatra szánt porcelán

ÚJ termékek, Minerva

Magnólia( vendéglátóipar részére)

Karácsonyi hangulat

Levescsésze, alj

Csemegés készlet

Kompótos készlet

Salátás készlet

Szász Endre kollekció

Kináló

Pannónia szett

Pálinkás szett

Bonbonier

Váza

Kaspók

Söröskorsó

Gyertyatartó

Falióra

Asztali, álló óra

Csengők

Bögre

Falitál

Jurcsák kollekció

Faragó Miklós kollekció

Vészabó Noémi kollekció

Figura

Lámpa

Hamutál

Hagyományos díszmű

Hollóházi ékszer

MÁS PORCELÁNGYÁRAK TERMÉKEI:

ZEMA ékszer

Zsolnay

Herendi

Egyéb porcelán különlegességek

Megosztás

Facebook akciók:

Gyakori kérdések

Miért éri meg önöknél vásárolni?

- Folyamatosan kedvezményeket biztosítunk vevőink részére (lásd az akciókat)- Akár ingyenes házhoz szállítással (nálunk a legalacsonyabb vásárlási értéktől)- Igényes Hollóházi emblémás dobozban illetve csomagolásban küldjük el az ön részére a megrendelt terméket- Ajándék Utalvány - tetszőleges értékben
Borgun - Online bankkártyás fizetés

Céges ajándékozás stílusosan

2015.11.22.

Hogyan kerülhetjük el a kínos helyzeteket, kudarcokat az év végi céges ajándékozás során? Joggal merülhet fel ez a kérdés, hiszen ilyenkor eleve nehéz döntési helyzetben van az ember: kinek, mit, milyen értékben illik ajándékozni, hogyan tudok nagy biztonsággal örömöt okozni. A kérdéssel kapcsolatban Princz Józsefnek, a hollohaziporcelan.hu tulajdonosának a következő érvei vannak:

- Az év végi vállalati ajándékozás során azért praktikus döntés a minőségi porcelán választása, mert a porcelán valóban érték tartó ajándék, ami azt az üzenetet hordozza a megajándékozott felé, hogy ő egy igazán értékes kolléga, vagy partner a számunkra, akinek a munkáját, vagy személyét sokra becsüljük. Ez egy olyan ajándék, amire tekintve évek múlva is kedves gondolatokat ébreszt az emberben, esztétikus, és praktikus megoldás.

- Milyen szempontok szerint érdemes választani?

- Fontos ismerni a megajándékozni szánt partner személyiségét, milyen a stílusa, neme, hobbija. A Hollóházi termékek között lehet vásárolni egészen speciális, például kamion formájú porcelánt is. A legnépszerűbb termékek ilyenkor karácsony táján a bonbonierek, az 1-2 személyes kis szettek, mokkás készletek, amiket aztán lehet kombinálni is egymással. A Hollóházi porcelán azért is stílusos ajándék, mert ez egyike a hazai manufaktúraipar világhíressé vált termékeinek, tradicionális, és értékálló dologról van szó. Ezek a termékek kézzel aranyozottak illetve festettek és ha a vevő kéri külön kívánságra egyedi szöveget, címert, céges logót is fel tudunk tüntetni  rajtuk.

- Mit ajánlana, ha egy számunkra igazán fontos VIP partnert szeretnénk megajándékozni?

- A minőségi porcelánok között természetesen vásárolhatók egészen különleges, exkluzív termékek is, ilyenek például a limitált példányszámúSzász Endre által jegyzett termékek, ezekből egyébként már csak nálunk kaphatók különféle szettek, de a drágább kategóriájú csodálatos vázák, teljes készleteket is ajánlhatnám, vagy az új, kifejezetten karácsonyi kollekciónk is ilyen. Egy rendkívül népszerű az exkluzív ZEMA porcelán ékszer család is, amely Hollóháza mellett Pálházán készül. Erről a termékről tudni kell, hogy Szaúd-Arábiától kezdve Párizson át Amerikában, és a világ számos gazdag országában ezek a termékek ott vannak a legelegánsabb szalonokban, tehát igazi világsikerről van szó. És nem utolsó sorban gyönyörű termékekről van szó.

- Hogyan lehet ekkora választékot átlátni?

- Keressenek fel személyesen, nézzenek szét otthon az interneten keresztül is válogathatnak termékeinkből, a www.hollohaziporcelan.hu oldalon, ahol gyors szállítással lehet vásárolni egész évben, bármikor. Ha egyedi kérdésekkel, kérésekkel keresnének bennünket, állunk rendelkezésre a (30) 730 0927-es telefonszámon.

vissza