A teljes termékpaletta egy helyen folyamatos akciókkal

Hollóházi Manufaktúra Kft. Tel: 06-30/730-0927, 06-30/183-6055, A Hollóházi Porcelángyár Kft. szerződött partnere

Termékkategóriák:

HOLLÓHÁZI PORCELÁN TERMÉKEK:

Karácsonyi csomagok

Étkészlet

12 személyes étkészlet

Étkészlet elemek

Tányérgarnitúra

Mokka készlet

Teás készlet

Karácsonyi hangulat

Szendvicskészlet

Süteményes készlet

Cappucino készlet

Tete készletek

Tea, Mokka,Cappucucino készlet elemek

Mikrozható, rendszeres használatra szánt porcelán

ÚJ termékek, Minerva

Magnólia( vendéglátóipar részére)

Gulyás készlet

Levescsésze, alj

Csemegés készlet

Kompótos készlet

Salátás készlet

Szász Endre kollekció

Kináló

Pannónia szett

Pálinkás szett

Bonbonier

Váza

Kaspók

Söröskorsó

Gyertyatartó

Falióra

Asztali, álló óra

Csengők

Bögre

Falitál

Jurcsák kollekció

Faragó Miklós kollekció

Vészabó Noémi kollekció

Figura

Lámpa

Hamutál

Hagyományos díszmű

Hollóházi ékszer

MÁS PORCELÁNGYÁRAK TERMÉKEI:

ZEMA ékszer

Zsolnay

Herendi

Egyéb porcelán különlegességek

Anyáknapi ajánlatunk

Karácsonyi csomagok

Megosztás

Facebook akciók:

Gyakori kérdések

Miért Hollóházi Porcelán terméket vásároljak?

- A Hollóházi Porcelán magas művészeti értéket képviselő örök életű magyar termék, mely aranyozása kézzel 21 karátos arannyal történik. A dekorálás egy része is kézzel festve kerül fel a termékekre.- A porcelánjaink nagy gondossággal különleges alapanyagból készülnek, mely egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak.- A Hollóházi Porcelán garnitúráink, szettjeink külön-külön darabonként is megvásárolhatóak. Sérülés, törés esetén a kért terméket pár napon belül el tudjuk küldeni az Ön részere.
Borgun - Online bankkártyás fizetés

Hosszú idő után új étkészlettel jelentkezik Hollóházi porcelánmanufaktúra

2017.04.18.

Évtizedes csendet követően nemrégiben egy teljesen új mintájú és formavilágú étkészlet születését jelentette be a nagy hírű Hollóházi Porcelánmanufaktúra. A gyártó a jövőben több új minta bevezetését is tervezi, és a régi hagyományokat felélesztve ismét fiatal művészekkel és neves mesterekkel tervezteti meg kis-szériás prémiumminőségű termékeit, melyek kedvező áron lesznek megvásárolhatók.

„Nagy volt a csend körülöttünk az elmúlt időszakban, amit most megtörünk, hogy előálljunk friss tervezésű, divatos, tartós, praktikus és megfizethető készleteinkkel, amelyekkel reményeink szerint a Hollóházi porcelán ismét fontos szereplőjévé válik a családok ünnepnapjainak és hétköznapjainak” – mutatta be az új készletet Pál József, a manufaktúra ügyvezető igazgatója.

Új minták hagyományos recept szerint

A újjászületése ezzel a készlettel indul el, és minden jel szerint határozottan halad előre a jövőben, ugyanis hamarosan több új sorozat is megvásárolható lesz majd. Októberben például egy teás- és mokkás készlet kerül ki a manufaktúrából, karácsonyra pedig egy új levesestál jelenik meg az üzletekben.

Művészi alkotások

„A megújulásunk kulcsa az, hogy a régi nagy mesterek mellett fiatal művészeket is felkérünk a tervezéshez, az új készletek megalkotásához”– mondta Pál József ügyvezető, aki fél éve áll a manufaktúra élén. „Itt olyan klasszikus nevekről van szó, mint Jurcsák László, Faragó Miklós vagy Szász Endre – akik  mind hatalmas kulturális értéket hordoznak és, akiknek a neve egybeforrt a . Emellett  pedig olyan tehetséges, fiatal művészeket is igyekszünk bevonni, mint Sütő Erika, aki a legújabb készletünket is tervezte.”

Prémium minőség rendszeres használatra

A minőség és használhatóság tekintetében nem lesz különbség a termékek között: valamennyi/minden darab a legnevesebb gyártók termékeivel egyenértékű prémium minőségben készül úgy, hogy akár általános, napi használatban is évtizedekig szolgálhassák a családokat. „Sokan attól féltik ezeket a szép tárgyakat, hogy a használat árt nekik – például lekopik az aranyozás vagy a festés róluk –, pedig ezeknek a porcelánoknak 1500-2000 mosogatógépes mosás sem árt meg a hétköznapi háztartási mosogatószerek használata mellett, és bátran betehetők mikrohullámú sütőbe is azok a darabok, amiken nincs fémes díszítés” – ismertette új termékeiket Pál József.

Forrás: http://24.hu/elet-stilus/2017/04/18/hosszu-ido-utan-uj-etkeszlettel-jelentkezik-hollohazi-porcelanmanufaktura/

vissza