A teljes termékpaletta egy helyen folyamatos akciókkal

Hollóházi Manufaktúra Kft. Tel: 06-30/730-0927, 06-30/183-6055, A Hollóházi Porcelángyár Kft. szerződött partnere

Termékkategóriák:

HOLLÓHÁZI PORCELÁN TERMÉKEK:

Étkészlet

12 személyes étkészlet

Étkészlet elemek

Tányérgarnitúra

Mokka készlet

Teás készlet

Szendvicskészlet

Süteményes készlet

Cappucino készlet

Tete készletek

Tea, Mokka,Cappucucino készlet elemek

Gulyás készlet

Mikrozható, rendszeres használatra szánt porcelán

ÚJ termékek, Minerva

Magnólia( vendéglátóipar részére)

Karácsonyi hangulat

Levescsésze, alj

Csemegés készlet

Kompótos készlet

Salátás készlet

Szász Endre kollekció

Kináló

Pannónia szett

Pálinkás szett

Bonbonier

Váza

Kaspók

Söröskorsó

Gyertyatartó

Falióra

Asztali, álló óra

Csengők

Bögre

Falitál

Jurcsák kollekció

Faragó Miklós kollekció

Vészabó Noémi kollekció

Figura

Lámpa

Hamutál

Hagyományos díszmű

Hollóházi ékszer

MÁS PORCELÁNGYÁRAK TERMÉKEI:

ZEMA ékszer

Zsolnay

Herendi

Egyéb porcelán különlegességek

Megosztás

Facebook akciók:

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

Végösszeg alapján: 24 000 Ft-ig 2 400 Ft a szállítás díja. 24.000 Ft vásárlása felett a házhozszállítás díját mi álljuk!Utánvétes fizetés költsége: + 1.490 Ft (ha előre utal, vagy bankkártyával fizet, akkor 0 Ft.)(Jelenleg a TNT futárszolgálattal dolgozunk, melynek központi száma: 06 1/431-3131, hivatkozzon a Hollóházi Porcelánra.) Külföldi szállítás:A webáruházunkból megrendelt terméket e-mailben történt egyeztetés után házhoz szállítjuk, annak értékéről egyedileg állapodunk meg. Nem tudunk azonban minden külföldi címre szállítani. A szállítás időpontját és a szállítás pontos költségét e-mailben tájékoztatjuk a megrendelést követően.
Borgun - Online bankkártyás fizetés

Ismét trendi a hollóházi porcelán

2017.04.19.

Amikor anyáink féltve őrzött Hollóházi porcelánkészlete a családi asztalra került, mindannyian éreztük, hogy ez nem hétköznapi esemény – még akkor is, ha csak egy szokásos vasárnapi ebédről volt szó. Napjainkban ismét trendivé kezd válni, hogy szép és díszes készletekkel terítsünk asztalt még akár a hétköznapokon is, mert ezzel is szebbé, kulturáltabbá és kellemesebbé varázsolhatjuk az életünket.

Sokan félnek a mívesebb porcelántól, mert túl nagy értéknek látják ahhoz, hogy egy hétköznapi, átlagos ebédhez terítsenek meg vele, ahhoz pedig aránytalanul drága befektetésnek tűnik, hogy évente csak egy-két alkalommal, sátoros ünnepekkor vegyék elő a vendégek és a rokonság elkápráztatására. 

Pedig a jó minőségű porcelán legalább annyira jól használható és praktikus, mint egy olcsó, tömeggyártásban készült étkészlet, sőt talán még tartósabb is. Például a , amik között a díszesebb kivitelűek is kifejezetten barátságos áron kaphatók, híresek arról, hogy nehezen törnek: még egy finomabb kidolgozású, kézzel festett Hollóházi kávéscsésze is leejthető a parkettára úgy, hogy semmi baja nem esik. Persze nem azért készülnek ezek a szép darabok, hogy törésteszteket végezzünk rajtuk, de megnyugtató érzés, hogy nem kell túlzott óvatossággal bánni velük, és bátran kivehetők a vitrinből egy reggeli kávézáshoz vagy egy délutáni tereferéhez is. Apró mozzanat ez, amely mégis különlegessé, és emelkedett hangulatúvá varázsolja az alkalmat, és ráadásul akár naponta megismételhető, ugyanis ezek a porcelánok rendkívül jól bírják a gyakori igénybevételt: egyszerű, háztartási tisztítószereket használva például 1500-2000 mosogatógépes mosás sem tesz bennük semmilyen kárt.

A éppen ezért tökéletes társ a „különleges hétköznapokban” és a jeles összejövetelek, ünnepek alkalmával is. Ma már nem luxus, hanem igényesség kérdése, hogy tartunk-e otthonunkban egy-egy elegánsabb porcelán szettet, és ahogy örömteli módon egyre emelkedik hazánkban a gasztrokultúra, úgy mutatkozik mind nagyobb igény arra is, hogy ne csak az ételek, de azok a tányérok, tálak és csészék is kifinomult ízlésről tanúskodjanak, amikből a fogásokat kínáljuk. De nem csak a vendégek miatt érdemes ilyen szépséget birtokolni: önmagunk és a család kényeztetésére is tökéletesek ezek a művészi alkotások. 

A  manufaktúra, amely 240 éve készíti a szebbnél szebb készleteket, hosszú idő után 2017-ben teljesen új mintával és formavilággal lépett a közönség elé. A fiatal iparművésznő, Sűtő Erika által tervezett készleteken a most divatos, finom vonalvezetésű geometrikus ábrák és a 17. századi japán textilminták „átírásából született” letisztult stílusú díszítések éppúgy megjelennek, mint a porcelángyár közkedvelt „Erika” mintájának modern, újragondolt variációja. A nagy múltú Hollóházi manufaktúra reményei szerint ezek a készletek ismét elnyerik majd az igényes ízlésű vásárlók tetszését, és olyan kedvelt „családtaggá” válnak a fiatalabb korosztály otthonaiban is, mint amilyen nagy becsben tartott tárgyak voltak anyáink vitrinjeiben.Forrás: http://www.nlcafe.hu/eletmod/20170418/ismet-trendi-a-hollohazi-porcelan/ 

vissza