A teljes termékpaletta egy helyen folyamatos akciókkal

Hollóházi Manufaktúra Kft. Tel: 06-30/730-0927, 06-30/183-6055, A Hollóházi Porcelángyár Kft. szerződött partnere

Termékkategóriák:

HOLLÓHÁZI PORCELÁN TERMÉKEK:

Karácsonyi hangulat

Étkészlet

12 személyes étkészlet

Étkészlet elemek

Tányérgarnitúra

Mokka készlet

Teás készlet

Szendvicskészlet

Süteményes készlet

Cappucino készlet

Tete készletek

Tea, Mokka,Cappucucino készlet elemek

Gulyás készlet

Mikrozható, rendszeres használatra szánt porcelán

ÚJ termékek, Minerva

Magnólia( vendéglátóipar részére)

Levescsésze, alj

Csemegés készlet

Kompótos készlet

Salátás készlet

Szász Endre kollekció

Kináló

Pannónia szett

Pálinkás szett

Bonbonier

Váza

Kaspók

Söröskorsó

Gyertyatartó

Falióra

Asztali, álló óra

Csengők

Bögre

Falitál

Jurcsák kollekció

Faragó Miklós kollekció

Vészabó Noémi kollekció

Figura

Lámpa

Hamutál

Hagyományos díszmű

Hollóházi ékszer

MÁS PORCELÁNGYÁRAK TERMÉKEI:

ZEMA ékszer

Zsolnay

Herendi

Egyéb porcelán különlegességek

Megosztás

Facebook akciók:

Gyakori kérdések

Hogyan tudok ingyen megszállni a hollóházi Vendégházban?

Egy összegben leadott megrendelés mértékétől függően Ön akár 1-2-3 éjszakát is megszállhat vendégházunkban!* Vásárlás összértéke:  Ajándék napok száma: 100.000-199.999 Ft. 1 200.000-299.999 Ft. 2 300.000 Ft felett: 3 *Az igénybevétel feltételei: - egyszeri vásárlás összegének megfelelően biztosítjuk az egyik apartmanunkat- csak munkanapokra érvényes, felár ellenében hétvégére/ünnepnapokra is meghosszabbítható- minél korábban, de legalább 30 nappal az érkezés előtt le kell foglalni a szállást (emailen)- a kedvezmények nem összevonhatóak (pl. törzsvásárlói és szállás kedvezmény) Mennyibe kerül a szállás? - 10.200 Ft/fő/éj, (ellátás nélkül) További részletekért kattintson ide: http://www.hollohaziporcelan.hu/vendeghazunk-hollohazan/
Borgun - Online bankkártyás fizetés

Hollóházi porcelán Minerva 2001 Snack készlet 6r. 2864/FLÓRA

Hollóházi porcelán Minerva 2001 Snack készlet 6r. 2864/FLÓRA
Értékelés:

Cikkszám: 5420010028640

- Mai vendéglátási szokásokra reflektáló tárgy együttes. A fiatalok körében, baráti összejövetelek, beszélgetések kíséretében ital mellé felszolgált rágcsálnivalók, tapaszok, falatkák felszolgálására lett kialakítva. Négy darab kis snack tálkából, egy központi tálból és egy tálcából áll össze.

- A kis tálkákban tálalhatóak a hagyományos magyar vendéglátásban megszokott csemegézni valók pl. mogyoró, pisztácia, kréker, dió, stb, vagy a nemzetközi konyhára jellemző falatkák, tapasok pl. olivabogyó, sajt, sonka, aszalt paradicsom stb.

- A tálkák űrtartalma a kereskedelemben kapható mennyiségek 80-100gr tárolására lett kialakítva. A tálkák formája több funkció kiszolgálása miatt lett így kivitelezve. Ha szószt tárolunk benne pl. salsa szósz tortilla chipszhez- akkor könnyen ki lehessen „kanalazni” a tortillával a szószt a fal dőlésszöge és ívei mentén, illetve más étel esetén is kényelmesen kiszedhetőek az utolsó falatok. A megfogást könnyítendően két oldalt magasabban fut össze egy csúcsban a fal, hogy belül hüvelykujjal való ráfogás esetén ne érjen az ételbe a kezünk, de ugyanakkor stabil maradjon a tárgy. Ha vissza szeretnénk önteni a megmaradt rágcsálnivalót a zacskójába, akkor a tárgy csúcsos, szűkülő száj kialakítása miatt ez könnyedén megvalósítható. Ergonómiai szempontból úgy van kialakítva, hogy a legkevesebb mozgást és odafigyelést igényli a tárgy, tehát nem oszlik meg figyelmünk az étkezés és a beszélgetés között. - A központi tálka felszolgálásra vagy „szeméttárolóként” is funkcionálhat olyan csonthéjas falatok esetén, mint pl. a pisztácia, vagy a használt fogpiszkálóhoz, ha felszurkált falatokat tálalunk. Más ételek esetében nagyobb mennyiségű mártogató szósz, vagy kenhető szósz tárolására is alkalmas.

- A készlet direkt nem követi a hagyományos, olcsóbb kivitelezésű, többnyire Kínában gyártott snack készletek formavilágát (kör alakú, 4-6 részre osztott, egymáshoz illeszkedő tálkák), mivel az sok kötöttséget rejt, számtalan esetben nem elégítik ki azokat a funkcionális és ergonómiai feltételeket, akik fontosak lennének.

- Ennél a snack készletnél nem vagyok rákényszerítve, hogy minden tálkát megtöltsek étellel, mert csak együtt kirakva mutat jól, ellentétben az előző példával, hanem attól függően, hogy mit akarok tálalni és hány személyre teszem azt. Több variációs lehetőség nyílik az esztétikus, játékos tálalásra.

- A tálkák autonóm tárgyként működnek, önmagukban is jól mutatnak, jól sorolhatóak, jó maroktárgyak, kézbe illőek.

Akciós ár: 21 890 Ft helyett 19 700 Ft
Akció ideje: 2019.11.04 - 2019.12.25
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!